bold;">Voorwaarden fotogebruik:

Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van concertarchief.nl.

No photograph/picture on this page may be duplicated or published in any way (electronicaly, mechanicaly or any other way) without permission in writing by concertarchief.nl.

Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd.

Voor alle foto´s geldt tenzij anders vermeld "© www.concertarchief.nl". Dit houdt in dat foto´s van deze website niet zomaar gebruikt mogen worden. Toestemming van de fotograaf is nodig.

De fotograaf heeft als maker van de foto in beginsel het auteursrecht. Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren. De fotograaf beslist dus of een foto openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd. Het auteursrecht geeft de fotograaf ook enkele morele rechten, zoals het recht op naamsvermelding.

Voor publicatie of vermenigvuldiging van een foto is dus toestemming nodig van de fotograaf. In ruil voor die toestemming vraagt de fotograaf meestal een vergoeding.

Particulier gebruik

Indien je een particuliere website (niet commercieel!) hebt, dien je me van te voren een e-mail te sturen waarin wordt vermeld: Welke foto('s) je wilt gebruiken en waar (directe url van de website) op welke pagina (url van de webpagina). Als ik de website geschikt acht voor gebruik van mijn foto('s), zal je van mij een bericht terug ontvangen met daarin toestemming voor gebruik.
Bij gebruik moet onder elke foto "© www.concertarchief.nl" staan waarbij de naam gelinkt moet worden naar http://www.concertarchief.nl 
De code hiervoor is "<a href="http://www.concertarchief.nl">© www.concertarchief.nl </a>"
De foto's mogen in geen geval veranderd of aangepast worden! Het direct doorlinken van plaatjes vanaf andere websites (deeplinking) is niet toegestaan.

Commercieel gebruik

De meeste foto's in mijn fotoarchief zijn geschikt om te gebruiken in elke vorm van een redactionele uiting (kranten, bladen, tijdschriften, internetsites etc.). Het beeldmateriaal mag echter onder géén enkele voorwaarde gebruikt worden voor merchandise (o.a. t-shirts, kalenders, ansichtkaarten, posters etc.) tenzij anders overeengekomen. Naast de al gepubliceerde foto's op deze website heb ik nog meer foto's in mijn archief, u kunt dus altijd kijken of de foto die u zoekt in mijn bezit is.

Foto's op deze site staan in een lagere resolutie en zijn voorzien van een watermerk. Foto's voor commercieel gebruik kunnen uiteraard in hogere kwaliteit aangeleverd worden. Alle foto's zijn digitaal in hoge resolutie geschoten. Meestal worden de foto's opgeslagen als JPG met de hoogste kwaliteit, zodat de bestanden met de mail kunnen worden verzonden. Andere opties zijn uiteraard mogelijk. Prijzen voor gebruik van foto's uit het fotoarchief zijn volgens de richtlijnen van de Fotografenfederatie, vergoeding is gebaseerd op de manier van openbaarmaking: het soort publikatie, de oplage en het formaat van de foto.
Exclusief gebruik van een foto is ook mogelijk, maar tegen een prijs die afhankelijk is de omstandigheden.

Ik sta open voor diverse opdrachten, stuur mij en mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  en ik mail u zo spoedig mogelijk terug. Indien nodig bel ik u terug, vergeet dan niet uw telefoonnummer mee te sturen.

© www.concertarchief.nl