top of page

WELKOM OP MIJN WEBSITE

ABOUT ME

Mijn naam is Jerome. Ik ben in 2005 begonnen met draaien naast mijn baan, en richtte in 2008 mijn eerste eigen bedrijf op en sindsdien draai ik als professioneel DJ. Ik heb inmiddels al gedraaid op meer dan 3.500 boekingen.

 

Je kunt mij het best omschrijven als een zeer veelzijdige Allround DJ met een grenzeloze passie voor muziek! Voordat ik als DJ ben gaan draaien heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij diverse Radiostations, zowel met presentatie als het maken van jingles, Mixen en Remixes, maar vooral met muzieksamenstelling en programmering en zodoende echt een enorme muziekkennis opgebouwd.

Ik draai als DJ 200 boekingen per jaar en draai ik week in week uit door het hele land in clubs, bars, grand café's, discotheken, winkelcentra en op vele uiteenlopende feesten en events zoals bedrijfsfeesten, bruiloftsfeesten, studentenfeesten, openingen, festivals en ladies nights!

 

Door mijn radio ervaring ben ik ook in staat om een nette presentatie te verzorgen, of te mc-en (dus de microfoon te gebruiken) tijdens boekingen. Ik heb ook mijn eigen web radiostation, lees hier meer.

 

Vele jaren heb ik in de zomermaanden ook in het buitenland gedraaid zoals oa. De Heeren Van Amstel en Club The Beachhouse in Mallorca (Spanje), Ronzey en Paco Club in Marbella (Spanje) en diverse locaties in Duitsland en Zwitserland.


Omdat muziek mijn grote passie is ben ik qua muziek echt van alle markten thuisVan Dance, R&B, Bubbling, Reggaeton, Moombahton, Reggae, HipHop, Salsa, Latin, Hardstyle, 60's, 70's, 80's, 90's, 00's en 10's tot Lounge en natuurlijk alle hits van nu. 

 

Mijn kracht is om me qua muziek aan te passen aan het format van een horeca gelegenheid of aan het soort feest of event en natuurlijk ook aan leeftijden en doelgroepen! Uiteraard voeg ik daar mijn eigen twist aan toe, zoals mijn energieke manier van draaien èn bewegen tijdens mijn gigs. Ik ontvang dan ook wekelijks complimenten over mijn energie, aanstekelijke enthousiasme en muziekkeuze!

 

Daarom ben ik als echte Allround DJ inzetbaar voor alle soorten muziek en voor iedere gelegenheid. Of het nu gaat om het draaien van alle stijlen door elkaar of het draaien in één soort muziek of format, ik kan en doe het allemaal, week in week uit, al 19 jaar lang!

Ik draai dus geen vooraf bedachte of gemaakte afspeellijsten, maar ik bekijk ter plekke welk publiek er is, en of dat nu jong is of oud, of alle leeftijden dwars door elkaar, ik pas me daar direct op aan door mijn jarenlange ervaring, want precies dat, is nu mijn grote kracht!

 

Als je me wilt boeken klik dan hier voor mijn tarieven zonder apparatuur, en hier voor mijn tarieven inclusief apparatuur.

Deejay Jerome boeken voor feest en event
Deejay Jerome boeken voor feest en event

WANT TO CONNECT?

Stuur me een e-mail: info@deejayjerome.nl

Deejay Jerome

Kampenringweg 45D

2803 PE  Gouda

Tel: +31 (0)6 - 438 08 391

(je kunt natuurlijk ook een Whatsapp bericht sturen)
 

info@deejayjerome.nl

www.deejayjerome.nl

  • Twitter - Black Circle
  • Black iTunes Icon
  • TikTok
mixcloud-logo-62DE8CE1BC-seeklogo.com.pn

Volg mijn Playlists op Spotify

Spotify follow my playlists.png

Mijn Spotify Artiesten Account

Spotify follow Deejay Jerome.png

"MY LOVE'S IN THE MUSIC, THE MUSIC'S IN ME"

bottom of page