Ontdek De Bastille: Jong van Hart en Bruisend van Activiteit!

Al meer dan een halve eeuw staan wij bekend als dé plek voor ontspanning en plezier. Of je nu zin hebt in een spannend potje poolen, je vaardigheden wilt testen op de flipperkast, wilt kiezen uit honderden games om te spelen via onze beamer of je wilt verdiepen in een uitdagend bordspel, bij ons vind je altijd wat je zoekt. Daarnaast bieden we een breed assortiment aan frisdranken en speciaalbieren, zodat er voor iedereen iets heerlijks is om van te genieten.

Jouw Podium, Jouw Moment!

Heb jij een verborgen talent? Bij De Bastille krijgt iedereen de kans om te schitteren. Of je nu kunt beatboxen, een DJ bent, in een band speelt of een geweldig idee hebt voor een feest – wij staan open voor jouw creativiteit. Houd onze agenda in de gaten voor aankomende evenementen en mis onze openingstijden niet – volg ons op Facebook voor de laatste updates!

Gedreven Vrijwilligers: De Ziel van Onze Gemeenschap

De Bastille draait op de passie en inzet van onze fantastische vrijwilligers. Zij zijn het hart van onze gemeenschap, altijd klaar om jou een warm welkom te heten. Dankzij hen is De Bastille meer dan een plek – het is een ervaring. Met regelmatige concerten en evenementen zorgen onze vrijwilligers ervoor dat elke bezoek een unieke belevenis wordt.

Onze Agenda

Openingstijden

Donderdag21:00 – 01:00
Vrijdag21:00 – 01:00
Zaterdag21:00 – 01:00

Adres